Welcome to Niels Holgersson. We have been a trusted address for many years for making sunchild dolls and seasonal tables.
Our products, consisting of pattern sheets, basic materials and completely complete packages, can be ordered through our web store and delivered from our attractive farmhouse in the Frisian Oosterstreek. In this farm there is also a small "real" store that opens several times a year to give you the opportunity to snoop around.

For other information, such as our range and delivery conditions, see elsewhere on this site.

Niels gaat het in 2021 anders doen

Zoals al eerder aangekondigd via onze nieuwsbrieven gaan wij van Niels het in het nieuwe jaar anders doen. Het huidige brede assortiment brengen wij terug naar de basis van waaruit we ooit zijn begonnnen: het leveren van de basismaterialen voor het maken van zonnekindpoppen en seizoentafels gebaseerd op de grondbeginselen van de antroposofie.

Als gevolg hiervan is de oude vertrouwde webwinkel inmiddels gesloten en is Etsy ons standaard verkoopkanaal geworden. Wel openen we op gezette tijden een speciale restantenshop om onze magazijnvoorraden uit te verkopen. De openingstijden communiceren wij via onze nieuwsbrief. Als u hier nog niet op geabonneerd bent kunt u dat doen via deze site. (zie rechterkolom).

Op dit moment is ons totale assortiment nog niet beschikbaar in onze Etsy winkel maar we zijn hard aan het werk om dit in de komende periode uit te breiden.

Wij hopen jullie ook in het komende jaar weer te kunnen ondersteunen bij het maken van poppen en seizoentafels..