Welkom bij Niels Holgersson. Wij zijn al vele jaren een vertrouwd adres voor het maken van zonnekindpoppen en seizoentafels.
Onze producten, bestaande uit patroonbladen, basismaterialen en geheel complete pakketten, kunnen via onze webwinkel besteld worden en worden geleverd vanuit onze sfeervolle woonboerderij in het Friese Oosterstreek. In deze boerderij bevindt zich ook een kleine "echte" winkel die een enkele keer opengaat om u de gelegenheid te bieden gezellig rond te snuffelen.

Zie voor overige informatie, zoals ons assortiment en leveringscondities elders op deze site. 

Niels gaat het in 2021 anders doen

Zoals al eerder aangekondigd via onze nieuwsbrieven gaan wij van Niels het in het nieuwe jaar anders doen. Het huidige brede assortiment brengen wij terug naar de basis van waaruit we ooit zijn begonnnen: het leveren van de basismaterialen voor het maken van zonnekindpoppen en seizoentafels gebaseerd op de grondbeginselen van de antroposofie.

Als gevolg hiervan is de oude vertrouwde webwinkel inmiddels gesloten en is Etsy ons standaard verkoopkanaal geworden. Wel openen we op gezette tijden een speciale restantenshop om onze magazijnvoorraden uit te verkopen. De openingstijden communiceren wij via onze nieuwsbrief. Als u hier nog niet op geabonneerd bent kunt u dat doen via deze site. (zie rechterkolom).

Op dit moment is ons totale assortiment nog niet beschikbaar in onze Etsy winkel maar we zijn hard aan het werk om dit in de komende periode uit te breiden.

Wij hopen jullie ook in het komende jaar weer te kunnen ondersteunen bij het maken van poppen en seizoentafels..